Selasa, 26 Agustus 2014

nvänd långfibr

Riktningen på papperet spannmåls spelar en betydande roll i din utskrift projektet. Korrekt användning av pappersriktningen kommer att garantera kvaliteten på ditt tryckjobb. Det kommer också att se till att återhämtningsförmåga och konstnärliga sidan av ditt projekt. För att ta fram det bästa i ditt utskriftsjobb måste du kunna avgöra vilken del av papperet är utskrivbara och i vilken riktning.

Grain riktningen finns i två typer, den långfibrigt och korta fibrer. Den första typen hänför sig till kornriktningen för papper som löper i samma riktning som den längsta kant. Kort korn, å andra sidan, hänvisar till fiberriktning på det papper som körs i samma riktning som den kortaste gränsen.

Vid beslut som fiberriktning att använda, överväga vilken typ av tryckprodukt. Vid användning av fyrfärg digitaltryck, använd långfibrigt riktning för att minska stretching av papper under utskriften. Det kommer också att öka den visuella effekten av färger.

Grain riktning är också viktigt när det kommer till efterbehandling processer. Tryckprocesser såsom scoring och vikning måste använda lämpliga fiberriktning för att få en hållbar produkt. Scoring och vika papper mot strömmen kommer att stärka dina utskrifter slutprodukter.

Trycksaker såsom visitkort, vykort, affischer, brevpapper, klistermärken och artister kommer att stärkas genom att skriva ut långkornigt. Detta beror på att långkornigt ger stabilitet. Det kommer att hindra dem från att droppa eller buckling.

När det gäller etiketter, cd / dvd omslag, pocket mappar och andra trycksaker som använder tunga färgtäckning, måste korta fibrer användas. Detta beror på att korta fibrer gör vikning och scoring smidigt. Det minskar även risken för sprickbildning i de poster på grund av den tunga bläck.

Nu vet du vad fiberriktning redounds till din största fördel. Ta tillfället i akt eftersom det kommer att leda

Tidak ada komentar:

Posting Komentar